MoniQue Zegel

Schilderijen

deze kunstenaar is lid van KODH deze kunstenaar neemt deel aan de fietsroute

Creativiteit als middel tot ontwikkeling, bewustwording, ontspanning, acceptatie of pijnvermindering.

kunstfietsdagen 2021

Boterhoeve 30
3992NB Houten

Contact

0624768877

Creatief bezig zijn daagt je uit en stimuleert je om op een nieuwe manier te kijken naar problemen en oplossingen in jouw dagelijks functioneren. Het artistieke resultaat is bij creatieve intu├»tieve coaching niet het doel maar een middel tot ontwikkeling en genezing. Je spreekt op  een hele directe manier jouw zelfhelende vermogen aan.

Bedenk dat creativiteit een eigenschap is die elk mens van nature bezit. Het wijst in het algemeen naar een vermogen om iets nieuws te scheppen en dat doen we dagelijks! Creativiteit is iets nieuws zien (kansen of oplossingen voor problemen), iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Daarmee is creativiteit dus meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. Het is juist de combinatie van deze drie.

Door wensen, oude patronen, onverwerkte ervaringen en gebeurtenissen d.m.v. een tekening, een schilderij of in klei zichtbaar te maken, worden blokkades en inzichten helder. Maar ook kracht, kwaliteiten en valkuilen komen boven. Op een snelle en doeltreffende manier, zonder ellenlange gesprekken wordt duidelijk welke stappen er nodig zijn en hoe deze toe te passen in het dagelijkse leven. Je hervindt je creatiekracht. Je ervaart lucht en maakt ruimte voor hernieuwde energie, inspiratie en levenslust.