Menu

Over Kunst om de Hoek

Welkom op de site van Kunst om de Hoek

Ontmoeten – verbinden – inspireren

Kunst om de Hoek
Kunst om de Hoek Houten verbindt (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers uit Houten en omgeving, onder het motto Ontmoeten, Verbinden, Inspireren.

Welkom bij KODH
Heb je plezier in het maken of genieten van kunst dan ben je welkom bij KODH. KODH wil het enthousiasme voor kunst delen met de Houtense gemeenschap. We zetten in op laagdrempelige kunst dicht bij huis. 

KODH voor jou!
Ben je beginnend of gevorderd kunstenaar, maak je kunst uit liefhebberij of wil je ervan leven, ben je opzoek naar creatieve ontmoetingen of zoek je vooral een promotie platform, dan is Kunst om de Hoek er voor jou. Via Kunst om de Hoek krijg je nieuwe impulsen, leer je anderen en hun creativiteit kennen, verbreed je jouw horizon en worden jij en jouw kunstwerken gezien.

“We gebruiken de taal van de kunst om iets van betekenis te laten zien in het dorp Houten.” 

Organisatie                                                                                                                                         Kunst om de Hoek is een stichting zonder winstoogmerk met drie bestuursleden en enkele actieve vrijwilligers. Zij vormen de basis, van waaruit diensten geleverd en activiteiten georganiseerd worden.

Diensten en activiteiten KodH

Website www.kodh.nl
Als kunstenaar kun je, tegen een kleine jaarlijkse bijdrage, jezelf en je werk presenteren. Op de website van KODH is ook een overzicht te vinden van alle kunstwerken in de openbare ruimte in Houten.

Nieuwsbrief
Met de Nieuwsbrief kunnen kunstenaars en kunstliefhebbers op de hoogte blijven van bijeenkomsten, exposities, of andere wetenswaardigheden op het gebied van (beeldende) kunst in en om Houten. Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief kan via de website en via info@kodh.nl

Kunstcafé
Bijeenkomsten van het Kunstcafé, zijn bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij kunst en vinden plaats in de Foyer van Theater aan de Slinger. Toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. 

Exposities
KODH werkt toe naar een jaarlijkse gezamenlijke expositie voor ieder die kunst wil presenteren. Zowel individuele kunstenaars als kunstverenigingen kunnen hieraan deelnemen tegen een vergoeding om de kosten van de organisatie en PR te dragen. Ook organiseert Kunst om de Hoek in samenwerking met de gemeente Houten de wisselende exposities in de hal van het gemeentehuis, die openstaan voor alle locale kunstenaars.
 
Meedoen?
Er is altijd ruimte voor enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Heb je ideeën voor aanvullende activiteiten laat het ons weten, we gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.  Voor jouw aanmelding als vrijwilliger, voor een plekje op de website of voor het ontvangen van de nieuwsbrief, mail naar  info@kodh.nl
 
Voorzitter; Wim Vleeskens, Secretaris; Marc van Meegeren, Penningmeester; Ton van Weers

Contact

Je kunt met vragen of opmerkingen terecht op het e-mailadres info@kodh.nl.

Facebook

Je vindt Kunst om de Hoek ook op Facebook.