Menu

Menu Sluit

Kunstfietsdagen

Kunst om de Hoek organiseert jaarlijks de Kunstfietsdagen, een expositie op veel locaties in en rond Houten.

Op het tabblad “Kunstenaars” is een deel van de deelnemers van Kunst om de Hoek zichtbaar, te weten diegenen die in 2021 deelnamen aan de Kunstfietsdagen. Binnen enkele weken zal de lijst geactualiseerd worden en aangevuld met alle deelnemers van KodH.

Deelnemende kunstenaars

De deelnemers aan de Kunstfietsdagen worden jaarlijks gepubliceerd op deze website.

Maak een selectie

Ziet u tijdens de kunstfietsdagen een kunstenaar wiens werk u aanspreekt en waar u op bezoek wil gaan? Dan kunt u deze kunstenaar ‘liken’ door het hartje aan te klikken. Zo maakt u de kunstenaar favoriet.

Kunstwerken in de publieke ruimte

In en rond Houten zijn veel kunstwerken in de openbare ruimte te zien. Onze werkgroep heeft zich ten taak gesteld een zo compleet mogelijk overzicht hiervan te maken. Op deze website treft u een overzicht van hun inspanningen aan. Ook deze kunstwerken kunt u ‘liken’ en zo onderdeel maken van uw fietsroute. Heeft u aanvullende informatie over een kunstwerk? Of ontbreekt er een werk in het overzicht? Stuur een bericht naar info@kodh.nl!

Kaart

Centraal in deze website is de kaart met een overzicht van de deelnemende kunstenaars en de kunstwerken in de publieke ruimte. Deze lijst wordt nog geactualiseerd.


Deze website is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en van de Gemeente Houten.