Wij doen mee, jij ook?

KODH ondersteunt met donatie van kunstwerken de 24-uurs actie van Serious 3FM Request in het Houten Huis op het Rond bij de ijsbaan!

Op vrijdagmiddag 20 december van 12.00 uur tot 18.30 uur zullen we een verkoop houden van kunstwerken, geschonken door Houtense kunstenaars. Zij zijn allen deelnemers aan het kunstplatform KODH en de opbrengst gaat volledig naar Serious Request. Dit jaar is het doel van deze actie bestrijding van kindersterfte door diarree, meestal veroorzaakt door slecht drinkwater en slechte afvoer van rioolwater.
We hebben al veel toezeggingen voor kunstwerken binnengekregen zoals schilderijen, fotokunstwerken, sieraden, beelden en keramische objecten.

KODH is een platform voor Houtense kunstenaars, die jaarlijks activiteiten organiseren om de Houtense bevolking te kunnen laten genieten van kunst en cultuur, gemaakt in onze eigen gemeente. Zo is er elk jaar in de zomer, vlak voor de zomervakantie, het weekend van de Kunstfietsdagen. Meer dan 30 Houtense kunstenaars stellen dan hun atelier open voor bezoekers. De ateliers liggen verspreid in de wijken binnen de rondweg en in ’t Goy en Schalkwijk; een afwisselende zwerftocht op de fiets langs verrassende kunst!

Op de eerste koopavond in september zal er een kunstmarkt worden georganiseerd op het Plein in Oude Dorp. Daar exposeren de verzamelde kunstenaars hun werk en zijn er demonstraties en activiteiten.