Welkom voor drie nieuwe deelnemers KodH

Drie kunstenaars zijn recent deelnemer geworden van KodH. Het aantal kunstenaars bij KodH is daarmee gestegen naar 48. De nieuwe kunstenaars brengen specifieke kunstvormen in, die nog niet aanwezig waren bij andere deelnemers KodH. Een aanvullende beschrijving kunt u vinden onder het menu ‘Kunstenaars’ van deze website en op hun eigen websites.

IMG_0540

Herman Giesken schildert grote abstracte werken, geïnspireerd op de natuur met zijn jaargetijden en bloemenpracht. Vlakverdeling, ritme, kleur en structuur zijn belangrijke elementen in zijn werk. De acrylverf wordt gemengd met verschillende materialen om daarna in lagen opgebracht te worden met paletmes, kwast en roller.

Voor meer informatie: www.hermangiesken.nl

 

Glas 0019

Ria van Rooijen maakt glaskunst, geïnspireerd op de natuur, vergezichten, wind en water. De objecten zijn gemaakt door heet vloeibaar glas in voorgevormde mallen te gieten. Aan het glas worden kleurmateriaal en ingietsels toegevoegd. De objecten blijven je steeds verrassen, omdat ze veranderen met het licht en de positie van de toeschouwer. Daarnaast maakt Ria kunst met het versmelten van diverse soorten vlakglas tot driedimensionale objecten.

Voor meer informatie: www.glasinzicht.nl

 

Anja Schrik Eco-vilt vaas 03

Anja Schrik maakt met vilttechnieken een veelvoud aan kunstobjecten. Vazen, wandpanelen, vloerkleden en kleurrijke stoffen voor kleding, tassen, etc. Alle producten zijn alleen maar met natuurlijke materialen gemaakt en geverfd. Wolpluizen en natuurlijk materiaal worden in haar handen prachtige kunstvoorwerpen.

Voor meer informatie: www.viltwerkplaats.nl
of kijk in het boek van haar hand ‘eco-vilt