Rondje Kunst

In samenwerking met Educatie aan De Slinger en Kunst om de Hoek organiseren we Rondje Kunst! Twee weken lang exposeren kunstenaars uit Houten en omstreken in onze winkels. In het midden van deze twee weken zijn de Kunstfietsdagen op 27 en 28 juni. En als afsluiter kan je het laatste weekend naar Loeren bij de Boeren!

Maar we beginnen het eerste weekend met een opening op zaterdag 20 juni. Zorg dat je om 14:00u op ‘t Wed bent, want dan komt wethouder Van Dalen de twee weken van Rondje Kunst openen! Hij zal een start maken aan een groot gestoepkrijt schilderij op het plein. Iedereen mag daarna meehelpen, het schilderij wordt begeleid door de kunstenaars van Rondje Kunst. Vervolgens zal hij een aantal kunstwerken in de winkels gaan bekijken. Er wordt gestoepkrijt tot ongeveer 16u en je kunt ook een rondleiding krijgen van een van onze kunstenaars!

Tot en met 4 juli kan je de volgende kunstwerken bezichtigen in onderstaande winkels (op alfabet). Van sommige kunstwerken is er een kort geluidsfragment beschikbaar met uitleg over het werk. Neem dus je oordopjes en telefoon mee als je langs de kunstwerken loopt!

Voor meer informatie:  www.hetrond.nl/event/rondje-kunst