Puja Sonneveld

Mijn naam is Puja Sonneveld, ik ben fotografe en eigenaresse van Foto van Ekdom Bijzonderefotos in het Winkelcentrum het Rond in Houten. Ik maak naast pasfoto’s en visumfoto’s ook veel foto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor professionele fotoafdrukken en fotolijsten kunt u bij ons terecht. Wij gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit en gebruiken hoogwaardige Epson printers en Epson papier.  We hebben een zeer ruim assortiment aan kant en klare fotolijsten. Zit de maat er niet bij dan kunt u ook voor een maatwerklijst kiezen, ik help u graag om de beste keuze te maken.

Fotografie heeft mij altijd geïnspireerd en daarbij het fotograferen van portretten in het bijzonder. Voor de serie van ´Bijzondere portretten´ heb ik gebruik gemaakt van het zo genaamde Rembrandt licht.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van slechts één lichtbron. In dit geval een studioflitser.

Mijn idee achter deze serie portretten is om de persoon op de foto zo puur mogelijk op de foto te zetten.

In deze veranderlijke wereld waarbij alles maakbaar is vervaagd de werkelijkheid steeds meer. Ik ben terug gegaan naar de basis, de schoonheid van de persoon en haar bijzondere eigenschappen, dat is wat ik wil laten zien in deze serie foto´s.

Deze serie foto´s zal steeds verder worden uitgebreid, steeds volgens dit zelfde uitgangspunt, de pure schoonheid van het individu.

 

Naast portretten maak ik foto’s van de natuur, deze zijn te bestellen. Kom kijken in mijn fotozaak.

Zie ook mijn website: www.fotovanekdombijzonderefotos.nl en 
instagram: www.instagram.com/fotovanekdombijzonderefotos/

 

 

Foto van Ekdom Bijzondere Foto’s

De Raat 19
3995EP Houten

w. www.fotovanekdombijzonderefotos.nl

e. info@bijzonderefotos.nl

t. 030-63 755 85