Anja Grondman

Na een vierjarige vakopleiding tot professioneel fotograaf te hebben gevolgd, verzorg ik sinds september 2007 met mijn bedrijf Eyecatcher Fotografie professionele fotoreportages, zowel voor bedrijven als particulieren.

Naast mijn commerciële werk, maak ik fotokunst voor aan de wand. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel qua print en presentatie (bijvoorbeeld canvas, aquarel en foto’s achter acryl) als qua afmeting. Ook kunt u kunst op maat laten maken. Heeft u een specifiek object of onderwerp dat u gefotografeerd wilt hebben, dan wordt dat ‘kunstzinnig’ gerealiseerd.

Mijn onderwerpen zijn divers, van straatbeelden tot macrofotografie en van collages tot surrealistisch werk. Neem gerust een kijkje op mijn website om mijn werk te ontdekken.

Gedurende het hele jaar geef ik cursussen en workshops fotografie. Voor bedrijven kan een in-company cursus/workshop worden georganiseerd.

Ook voor een fotoafdruk kunt u bij mij terecht. Mijn bedrijf Eyecatcher Fotovakprint staat voor kwaliteit en service. Voor de prints maak ik gebruik van de Epson SureColor P6000, een hoogwaardige printer die beschikt over 9 kleuren pigmentinkt voor een perfecte print (precieze huidtinten met de fijnste details en ook sublieme zwart-wit afdrukken). Er is een groot assortiment materialen om uw foto op de printen, zoals aquarelpapier (giclee), FineArt, bariet, poster, fotopapier (gloss, semi-gloss/luster). De foto kan, indien gewenst, opgeplakt worden op diverse materialen of achter acryl worden geplaatst.
Ik druk af voor professionele en amateur fotografen, kunstenaars, bedrijven en particulieren.

Woonadres

Troubadoursborch 7
3992 BE Houten

Atelier

Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Troubadoursborch 7
3992 BE  Houten

www.eyecatcher-fotografie.nl

info@eyecatcher-fotografie.nl

030 210 29 25

Galerie