Kunstfietsdagen 29 en 30 juni 2019

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jujqol1q’ admin_preview_bg=”]

Vrijdag 28 juni om 20.00 uur feestelijke opening in Theater aan de Slinger.

Wethouder Jana Smith-Visser verricht de opening, die dit jaar feestelijk wordt omlijst met muziek en dichtkunst. U bent van harte uitgenodigd om de kunstenaars daar te ontmoeten. 

In Theater Aan de Slinger is tijdens het kunstfietsweekeinde vanaf vrijdagavond een centrale expositie te zien met van bijna alle deelnemende kunstenaars een representatief kunstobject. Deze centrale expositie is een goed startpunt voor uw rondgang langs de ateliers en expositieruimten waar de kunstenaars meer van hun kunstwerken tonen en met u in gesprek gaan.

Op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur ontvangen de kunstenaars u graag in hun ateliers of expositieruimten zodat ze u kunnen laten zien wat zij maken en daarbij vertellen wat hen inspireert en hoe zij te werk gaan. Schilders, fotografen, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers en glaskunstenaars bogen zich dit jaar over het thema Fragmenten. Laat u verrassen door een grote diversiteit aan kunstvormen geïnspireerd op dit thema.

Klik hier voor meer informatie  Kunstfietsdagen 2019

Loterij
Ook dit jaar kunt u tijdens het kunstfietsweekeinde op deelnemende locaties loten kopen voor 1,- euro per lot. Met elk lot maakt u kans op een waardebon van 100,- euro welke u kunt besteden bij een van de kunstenaars van Kunst om de Hoek. De trekking van het winnende lot vindt plaats op maandag 1 juli. De uitslag wordt bekendgemaakt op deze website. De waardebon is een jaar lang geldig.

[/av_textblock]