Menu

Menu Sluit

Kunstfietsdagen 2023

Op 14, 15 en 16 april 2023 organiseert Kunst om de Hoek de 26ste editie van de Kunstfietsdagen. Vijftig kunstenaars gaan exposeren, zoveel mogelijk exposeren in eigen huis of atelier. Een unieke kans om kunstenaars aan het werk te zien en te spreken!

De deelnemende kunstenaars zullen vanaf 1 april zichtbaar zijn, met het expositieadres en een aantal foto’s van hun kunstwerken. De kaart toont alle expositieadressen zodat bezoekers een fietsroute kunnen uitstippelen. De kaart wordt zichtbaar door met de cursor over ‘Kunstfietsdagen 2023’ te gaan staan en dan Kunst op de Kaart aan te klikken.

Onderstaande fotogalerij geeft een impressie van kunstwerken die te zien zullen zijn tijdens de Kunstfietsdagen.

Maak een selectie

Ziet u op deze website een kunstenaar wiens werk u aanspreekt en waar u op bezoek wil gaan tijdens de kunstfietsdagen? Dan kunt u deze kunstenaar ‘liken’ door het hartje aan te klikken. Zo maakt u de kunstenaar favoriet.

Kunstwerken in de openbare ruimte

In en rond Houten zijn veel kunstwerken in de openbare ruimte te zien. Onze werkgroep heeft zich ten taak gesteld een zo compleet mogelijk overzicht hiervan te maken. Op deze website treft u een overzicht van hun inspanningen aan. Laat het ons weten!