Kunstfietsdagen 2009

Op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni van 12.00 t/m 17.00 uur organiseert de stichting Kunst om de Hoek voor de 14e keer de jaarlijkse kunstfietsdagen, de atelierroute van Houten en omgeving die elk jaar in juni georganiseerd wordt. Tijdens deze kunstroute stellen deelnemenende kunstenaars uit Houten, ’t Goy en Schalkwijk hun ateliers en werkruimtes open oor het publiek.

Download brochure…

Centrale expositie

De centrale expositie wordt dit jaar weer gehouden in de Rabobank Kromme Rijnstreek aan de Koppeling, de vestiging van onze hoofdsponsor. Met dank aan de gastvrijheid.

Vrijdag, 26 juni, werd de tentoonstelling geopend met een toespraak van de voorzitter van Kunstomdehoek, Liesbeth Aveling. Hierna volgde een interactieve performance van Liesje van den Berk waaraan ook 14 kunstenaars van KODH konden deelnemen.

###

Film openingsperformance

Van de openigsperformance zijn ook filmopnames gemaakt en door Liesje van den Berk gemonteerd tot een prachtig geheel…

[YouTube]

Folder

Aan de hand van de plattegrond en foto’s van de kunstwerken op de folder kunt u een route plannen langs uw favoriete kunstenaars of kunstwerken. De folder kunt u hier downloaden en tijdens de kunstfietsdagen is de folder ook bij elke kunstenaar verkrijgbaar.

Bij de kunstenaars thuis

Met dank aan onze voorzitter Liesbeth Aveling die zaterdag en zondag probeert om alle kunstenaars op de foto te zetten, kunt u hieronder een kleine indruk krijgen van wat u op de kunstroute zoal kunt aantreffen:

[nggallery id=8]

.