Galerie/atelier De Kwastendans is open!

Sinds juli 2018 is er op het Rond 144, in de Passage naast de Délifrance een nieuwe galerie die tevens als atelier gebruikt wordt. Je kunt als het ware in de keuken van de kunstenaars kijken! 

De Houtense kunstenaars Tjitske van der Heide en Ineke Graamans schilderen beiden al jaren en sinds 7 jaar vaak samen. Ze hebben zelfs een serie gemaakt waarbij ze tegelijkertijd samen aan één schilderij werkten. Deze serie heet De Kwastendans, net als het huidige project, de galerie. Zij presenteren daar hun werk bestaande uit voornamelijk olieverfschilderijen met diverse onderwerpen als landschap, portret, bloemen en abstract. De expositie wordt regelmatig gewisseld en de werken zijn natuurlijk ook te koop. 

Bovendien is er elke donderdag een inloopmiddag van half 2 tot half 4 waar iedereen (tot een maximum van 6 volwassenen) kan komen tekenen of schilderen op papier of karton met acryl/pastel/houtskool. 15 Euro pp, materiaal, begeleiding, koffie/thee inbegrepen. 

De activiteiten zijn te volgen in de nieuwsbrief die te vinden is op www.inekegraamans.exto.nl onder het kopje contact/nieuwsbrief. U bent welkom dinsdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 12 – 17 uur. 

Binnenkort ook af en toe op zaterdag geopend en op afspraak via 06-42149514 (Ineke) of 06-38038104 (Tjitske) 

www.tjitskevdheide.exto.nl 

www.inekegraamans.exto.nl