Expositie galerie Kunst om de Hoek

Van donderdag 25 augustus tot zaterdag 1 oktober exposeren Olivia O’Keeffe, Mana Ottmer en Lucy van de Leemkolk in galerie Kunst om de Hoek aan de Slinger 2 in Houten (oude politiebureau).
Hun werk is een ontmoeting met Ierse, Georgische en Houtense kunst.

Olivia, schildert dynamische kleurrijke schilderijen in acrylverf waar beweging, energie en organische vormen centraal staan. Zij heeft zowel aan de kunstacademie in Ierland (Crawford College) als in Nederland (A.K.I. Enschede en de H.K.U.) gestudeerd en is binnen autonome kunst en ook als docent beeldende vorming afgestudeerd.
www.oliviaokeeffe.com

Mana, maakt met edelmetalen (koper, zilver en goud) unieke sieraden waarin met minutieuze dunne draden en cloisonné emaille sieraden tot kleine kunstwerkjes verheven worden.
Zij volgde een Studie Georgische kunst en dans aan de universiteit in Georgië en is in 2011 naar Nederland verhuisd. Daarna heeft zij in Georgië een cursus gevolgd, en de traditionele Georgische cloisonné emaille techniek geleerd en in haar vingers gekregen.
www.manas-juwelen.nl  

Lucy, schildert in olieverf magische kleurrijke werken die vernieuwend, vol licht en gevoel zijn. Haar interesses komen uit ‘het ongeziene’, uit het veld. Het knettert, bruist, pulseert en kolkt in deze energie en kan ook licht en dansend zijn~~~. Lucy schildert al 20 jaar en is autodidact
www.lusees.nl

De expositie is geopend iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en duurt tot en met zaterdag 1 oktober 2016.