Anja Grondman

Na een vierjarige vakopleiding tot professioneel fotograaf te hebben gevolgd, verzorg ik sinds september 2007 met mijn bedrijf Eyecatcher Fotografie professionele fotoreportages, zowel voor bedrijven als particulieren.

Naast mijn commerciële werk, maak ik fotokunst voor aan de wand. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel qua print en presentatie (bijvoorbeeld canvas, aquarel en foto’s achter acryl) als qua afmeting. Ook kunt u kunst op maat laten maken. Heeft u een specifiek object of onderwerp dat u gefotografeerd wilt hebben, dan wordt dat ‘kunstzinnig’ gerealiseerd. Mijn onderwerpen zijn divers, van straatbeelden tot macrofotografie en van collages tot surrealistisch werk.

Gedurende het hele jaar geef ik cursussen en workshops fotografie. Er is keuze uit een opfriscursus, basiscursus, vervolgcursus en gevorderden cursus fotografie. Voor bedrijven kan een in-company cursus/workshop worden georganiseerd.

Ook voor een fotoafdruk kunt u bij mij terecht. Mijn bedrijf Eyecatcher Fotovakprint staat voor kwaliteit en service. Voor de prints maak ik gebruik van de Epson Stylus Pro 7890, een hoogwaardige printer die beschikt over 9 kleuren pigmentinkt voor een perfecte print (precieze huidtinten met de fijnste details alsmede sublieme zwart-wit afdrukken). Er is een groot assortiment materialen om uw foto op de printen, zoals aquarelpapier (giclee), fineart, bariet, poster, fotopapier (gloss, semi-gloss/luster). Ik druk af voor vakfotografen, kunstenaars, bedrijven en particulieren.

Woonadres

Troubadoursborch 7
3992 BE Houten

Atelier

Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Troubadoursborch 7
3992 BE  Houten

www.eyecatcher-fotografie.nl

info@eyecatcher-fotografie.nl

030 210 29 25

Galerie