EXPOSITIE GALERIE KUNST OM DE HOEK november/december 2016

Zaterdag 19 november hebben de Houtense kunstenaars Dorothee Dijkhuis, Joop van Putten, Riemke Wildervanck en Imelda Wuyts hun expositie geopend.
De opening is verricht met een toespraak van Liesbeth Aveling, voorheen voorzitter KodH. De opening was goed bezocht en de sfeer geanimeerd.
De expositie loopt van van 17 november tot en met 30 december bij Galerie Kunst om de Hoek. De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur en is gevestigd Aan de Slinger in het voormalige politiebureau, tegenover het theater. Aanvullende info vind u op de home page
U bent van harte welkom.

EXPOSITIE GALERIE KUNST OM DE HOEK sept tot eind november 2016

De Houtense kunstenaressen Ineke Graamans, Helma van den Eijnde en Marijke Oosterbaan exposeren vanaf 21 april tot en met 7 mei bij Galerie KODH.

Ineke Graamans zoekt de snelle lijn, de gelaagdheid in kleuren en onderwerp.
Zij werkt in projecten met zeer verschillend materiaalgebruik, van olie op doek, inkten op papier tot vanuit was gegoten beelden.
Daarnaast maakt zij portretten in opdracht. Op haar website kunt u vast een kijkje nemen www.inekegraamans.exto.nl.
Helma van den Eijnde is keramiste. Zij kan het maken van schalen niet laten. Ze wisselt de schalen af met het kralen van keramiek, gecombineerd met rubber koord. Op haar website www.helma-keramiek krijgt u een idee van haar werk.
Marijke Oosterbaan is edelsmid en werkt met zilver, titanium en goud. Elk sieraad is hand gemaakt naar eigen ontwerp. Het laatste jaar verdiept ze zich vooral in het maken van modellen uit was. Deze worden gegoten in zilver en met veel liefde en geduld op verschillende manieren af gewerkt. Het zetten van stenen behoort ook tot de mogelijkheden.
Voor meer info, kijk op de website. www.sieraden-objecten.nl

De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 en is gevestigd Aan de Slinger, tegenover het theater in het voormalig Politiebureau.
U bent van harte welkom.